Tisztelt Partnerünk!

Mielőtt továbblépne oldalunkon, kérjük, olvassa el a következő tájékoztatónkat.

Adatkezelés

2018. május 25-től egységes adatvédelmi szabályozás lépett hatályba az Európai Unión belül (Általános Adatvédelmi Rendelet, GDPR), amelynek célja az európai országok adatvédelmi szabályainak összehangolása. A rendelet többek között új jogalapokat vezet be és módosítja az adatkezelésről való tájékoztatás rendjét.

Ezért az Unicorna Kft. szeretné tájékoztatni Önöket a következőkről:

  • Mivel honlapunk nem webáruházként működik, ezért a honlap böngészése, termékeink megismerése és a megrendelések, ajánlatkérések nincsenek regisztrációhoz kötve. Megrendeléskor, illetve ajánlatkéréskor az adatok kitöltése azonban elengedhetetlen, hiszen csak így tudjuk teljesíteni az Önök kéréseit. A cég neve és pontos címe a számlázáshoz és a szállításhoz, kapcsolattartójuk neve és elérhetősége az esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása érdekében szükséges.
  • Ugyanezek vonatkoznak a személyes vásárlásokra, illetve a telefonon keresztül leadott megrendelésekre is. Az adatok lekérése és tárolása tehát csak a szabályos számlázáshoz, valamint a kiszállítások teljesítéséhez szükséges.
  • Az Önök által megadott adatok Adatkezelője az Unicorna Kft. Minden adatot bizalmasan kezelünk, és semmi másra nem használjuk fel. A megrendelések teljesítéséhez szükséges ügymeneten túl harmadik félnek nem adunk ki semmiféle adatot. Feleslegesen semmilyen további adatot nem kérünk Önöktől.
  • Magánszemélyeket nem szolgálhatunk ki, ezért magánszemélyek személyes adatait sem tároljuk.
  • Hírlevelünk továbbra sincs, így hírlevelet senkinek nem küldünk, és soha nem is küldtünk. Direkt marketinggel nem foglalkozunk, sem telefonon, sem egyéb elérhetőségen nem keressük Önöket. Cégünk, az Unicorna Kft. csak konkrét megrendeléssel kapcsolatban keresi meg Önöket.
  • Honlapunkon keresztül Önök keresnek ránk, az Unicorna Kft. fordított irányú kéretlen megkeresést sohasem indít.
  • Honlapunk a Contabo GmbH szerverein található.
  • Számlázási programunkat a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. (1022 Budapest, Törökvész út 30/A.) készítette. A számlázással kapcsolatos adatokat a saját számítógépes rendszerünkben tároljuk. Online számlázással nem foglalkozunk.
  • A Royal-Sprint Kft. (1096 Budapest, Nádasdy u. 2-4.) küldemény-nyilvántartó rendszerébe írjuk be a csomagcímkéket. Az ő felelősségük ezen adatok védelme.
  • Együttműködő partnereink valamennyien megfelelnek a mindenkor hatályos adatvédelmi és jogszabályi rendelkezések által támasztott követelményeknek.

Ha Önök megismerték adatvédelmi tájékoztatónkat, honlapunk tovább böngészésével hozzájárulnak ezen irányelveink elfogadásához.